5è Concurs de Poesia Eròtica d'Olot

L'associació Rapsòdia Veus Literàries, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Olot i el Centre d'Iniciatives Turístiques d'Olot (CIT), convoca el 5è Concurs de Poesia Eròtica d'Olot, març 2022.

1. Els participants han de ser majors d'edat.

2. Les poesies han de ser inèdites i de temàtica eròtica. No han d'haver estat premiades amb antelació ni estar pendents de cap veredicte.

3. Cada autor pot presentar una única poesia, d'una extensió màxima de 28 versos.

4. Les poesies s'han de presentar: en cos de lletra 12 i en format Calibri, amb el seu títol i el pseudònim de l'autor o autora i acompanyades d'una plica amb el nom de l'autor o autora, telèfon, adreça i correu electrònic, tot en format PDF.

5. El termini de presentació serà el dia 25 de desembre de 2021 a l'adreça de correu electrònic:  poesiaeroticaolot@gmail.com

6. El Jurat estarà format per reconeguts literats catalans.

7. Les 23 obres finalistes seran publicades en un poemari inèdit i exclusiu.

L'autor de la primera poesia classificada rebrà l'obsequi consistent en una pernoctació per 2 persones a l'hotel Can Blanc d'Olot (Hotel amb encant) amb sopar al Restaurant La Deu i a l'endemà obsequi de un vol en globus (Vol de Coloms) per gaudir des del cel les magnifiques vistes de la Garrotxa.

El segon i tercer classificats seran obsequiats amb un vol en globus (Vol de Coloms) per a 2 persones.

8. L'anunci dels noms dels finalistes, la lectura de les poesies i el lliurament del poemari es faran el diumenge dia 6 de març de 2022 a les 18 h a la sala El Torin d'Olot.

9. Totes les qüestions no previstes en aquestes bases seran resoltes pel jurat de manera inapel·lable.

10. L'organització es reserva el dret de modificar aquestes bases, la qual cosa inclou la suspensió o ajornament de l'acte del 6 de març de 2022, per recomanació municipal o del Govern del nostre país.

Rapsòdia Veus Literàries.

poesiaeroticaolot@gmail.com