23/24


 Diumenge 8 d'octubre a les 18h 

La Companyia Inestable Ceretana de Puigcerdà 

presenta "Improchef"

Un espectacle humorístic de teatre improvisat en el que uns xefs de cuina esbojarrats cuinaran històries a partir dels suggeriments del públic .Cada ImproChef és un espectacle únic i irrepetible, doncs encara que té un format definit, les històries improvisades són diferents cada vegada que es fa l'espectacle i ja no es tornaran a fer mai més. Abans d'entrar a la sala el públic escriu frases "originals" en unes paperetes, que es dipositen en la nostra "olla d'històries" i que seran el títol de les històries que cuinarem dalt de l'escenari.


Diumenge 12 de novembre a les 18h 

La Companyia Maçateatre de Maçanet de la Selva 

presenta "Estres"

Tres dones es troben en una casa de camp amb la idea de consolar-ne una d'elles, que acaba de patir un desengany sentimental que li provoca estrès. Que estàs disposada a fer per una bona amiga? T'has deixat mai portar per un impuls? Quins són els límits del que està bé i el que està malament? Es poden prendre decisions en moments d'estrès? Són preguntes que es plantejaran les tres amigues que, en un efecte de bola de neu, les portaran a una situació cada cop més complicada i inversemblant. Una comèdia intensa i humana amb constants tocs d'humor que ens acompanyaran de principi a fi.


Diumenge 3 de desembre a les 18h 

La Companyia El Triangle de Barcelona 

presenta "La plaça del diamant"

Adaptació teatral de la novel·la La Plaça del Diamant amb la Natàlia com a única protagonista. És ella qui narra la seva vida, i són tres actrius les que li donen ànima i veu, en els diferents moments del seu trajecte vital: joventut, maduresa i vellesa. Un recorregut des del present i des del record, en una posada en escena personal i intimista on la música en directe és una narradora més de la història, que juntament amb les paraules de Rodoreda, fan aflorar els sentiments i les emocions.


Diumenge 21 de gener a les 18h

El Grup de teatre Recofats de Sant Feliu de Pallerols

 presenta "Quines parelles!"

En Damià i la Laura porten vint anys de matrimoni i han decidit innovar en la seva relació amb una trobada de la qual seran els amfitrions. Però es trobaran en situacions inesperades que els faran reaccionar com mai s'haguessin imaginat.Una comèdia plena de malentesos i amb un final inesperat a través d'un seguit d'escenes còmiques que posen a prova els nostres personatges. Una proposta escènica que aporta un toc d'humor als problemes de parella i que us faran passar una bona estona.


Diumenge 4 de febrer de 2024 a les 18h 

Companyia Teatre Blau de Girona 

presenta "L'últim viatge de Rudolf Nureyev"

Viktor Petrovich és un anònim fotògraf oficial de l'agència TASS que treballa pel diari local de la ciutat d'UFA situada als Urals, a 1.300 quilòmetres a l'est de Moscou. El novembre de 1987 rep l'encàrrec d'acompanyar al mundialment reconegut ballarí rus i renovador de la dansa clàssica Rudolf Nureyev durant el permís de 48 hores que ha rebut de les més altes instàncies governamentals de França i Rússia, per entrar al seu país natal i visitar a la seva vella i malalta mare. Rudolf Nureyev té pendent a Rússia una condemna de 10 anys de presó a Sibèria, per culpa de la seva deserció a occident durant una visita del seu ballet a París ara ja fa més de trenta anys. El fotògraf, que desconeix per complet qui és aquest tal Nureyev, compartirà i viurà al costat del genial ballarí, aquest emotiu últim viatge de Rudolf Nureyev a la seva estimada i enyorada Rússia.


Diumenge 17 de març a les 18h 

Magret companyia teatral de Vilafranca del Penedès 

presenta "Losers"

Ella es diu Sandra, una soltera que busca l'amor desesperadament. Ell, el Manel, dependent d'una botiga de telefonia mòbil, que acaba de ser abandonat per la seva novia. Una comèdia romàntica sol acabar amb el primer petó dels protagonistes, però Losers no, Losers va més enllà. Què passa després? L'enamorament i l'amor són molt bonics i molt idíl·lics, però el dia a dia és una mica més difícil, i una mica menys de color de rosa. La Sandra i el seu venedor hauran de conviure amb les peculiars particularitats de l'altre, així doncs, la comèdia està servida.