Temporada 23/24


 Diumenge 8 d'octubre a les 18h 

La Companyia Inestable Ceretana de Puigcerdà 

presenta "Improchef"

Un espectacle humorístic de teatre improvisat en el que uns xefs de cuina esbojarrats cuinaran històries a partir dels suggeriments del públic .Cada ImproChef és un espectacle únic i irrepetible, doncs encara que té un format definit, les històries improvisades són diferents cada vegada que es fa l'espectacle i ja no es tornaran a fer mai més. Abans d'entrar a la sala el públic escriu frases "originals" en unes paperetes, que es dipositen en la nostra "olla d'històries" i que seran el títol de les històries que cuinarem dalt de l'escenari.


Diumenge 12 de novembre a les 18h 

La Companyia Maçateatre de Maçanet de la Selva 

presenta "Estres"

Tres dones es troben en una casa de camp amb la idea de consolar-ne una d'elles, que acaba de patir un desengany sentimental que li provoca estrès. Que estàs disposada a fer per una bona amiga? T'has deixat mai portar per un impuls? Quins són els límits del que està bé i el que està malament? Es poden prendre decisions en moments d'estrès? Són preguntes que es plantejaran les tres amigues que, en un efecte de bola de neu, les portaran a una situació cada cop més complicada i inversemblant. Una comèdia intensa i humana amb constants tocs d'humor que ens acompanyaran de principi a fi.


Diumenge 3 de desembre a les 18h 

La Companyia El Triangle de Barcelona 

presenta "La plaça del diamant"

Adaptació teatral de la novel·la La Plaça del Diamant amb la Natàlia com a única protagonista. És ella qui narra la seva vida, i són tres actrius les que li donen ànima i veu, en els diferents moments del seu trajecte vital: joventut, maduresa i vellesa. Un recorregut des del present i des del record, en una posada en escena personal i intimista on la música en directe és una narradora més de la història, que juntament amb les paraules de Rodoreda, fan aflorar els sentiments i les emocions.


Diumenge 14 de gener a les 18h

El Grup WCteatre d'Arbúcies presenta

 presenta "Sota la catifa"

A la majoria de llars, a sota la catifa, s'hi poden trobar tot de restes que amb el temps s'hi han anat acumulant. Si no és que algú els hi posa expressament cada vegada que escombra perquè el terra llueixi com el primer dia. WCteatre us presenta una comèdia satírica on les misèries d'uns veïns "peculiars" surten a la llum. Estereotips, vergonyes, prejudicis i pudor són retratats en aquesta interessant trobada de veïns. I tu? Hi amagues alguna cosa sota la catifa?


Diumenge 4 de febrer de 2024 a les 18h 

Companyia Teatre Blau de Girona 

presenta "L'últim viatge de Rudolf Nureyev"

Viktor Petrovich és un anònim fotògraf oficial de l'agència TASS que treballa pel diari local de la ciutat d'UFA situada als Urals, a 1.300 quilòmetres a l'est de Moscou. El novembre de 1987 rep l'encàrrec d'acompanyar al mundialment reconegut ballarí rus i renovador de la dansa clàssica Rudolf Nureyev durant el permís de 48 hores que ha rebut de les més altes instàncies governamentals de França i Rússia, per entrar al seu país natal i visitar a la seva vella i malalta mare. Rudolf Nureyev té pendent a Rússia una condemna de 10 anys de presó a Sibèria, per culpa de la seva deserció a occident durant una visita del seu ballet a París ara ja fa més de trenta anys. El fotògraf, que desconeix per complet qui és aquest tal Nureyev, compartirà i viurà al costat del genial ballarí, aquest emotiu últim viatge de Rudolf Nureyev a la seva estimada i enyorada Rússia.


Diumenge 17 de març a les 18h 

Magret companyia teatral de Vilafranca del Penedès 

presenta "Losers"

Ella es diu Sandra, una soltera que busca l'amor desesperadament. Ell, el Manel, dependent d'una botiga de telefonia mòbil, que acaba de ser abandonat per la seva novia. Una comèdia romàntica sol acabar amb el primer petó dels protagonistes, però Losers no, Losers va més enllà. Què passa després? L'enamorament i l'amor són molt bonics i molt idíl·lics, però el dia a dia és una mica més difícil, i una mica menys de color de rosa. La Sandra i el seu venedor hauran de conviure amb les peculiars particularitats de l'altre, així doncs, la comèdia està servida.


Diumenge 14 d'abril a les 18h 

Tandem grup de teatre de Santa Perpètua de Mogoda presenta "Un cop l'any"

Any 1975. El Josep i la Pilar es troben casualment en un parador de La Rioja. Després de sopar, s'acaben enrotllant. Però l'aventura no s'acabarà amb aquella nit; continuaran reunint-se secretament un cop l'any, el mateix dia, al mateix parador i a la mateixa habitació. La resta de l'any continuaran amb les seves vides, matrimonis i fills. Els següents 25 anys viuran situacions bones, dolentes, rocambolesques i d'una intensitat a vegades del tot imprevisible. I és que les famílies canvien, així com les modes, la política i l'avenç de la tecnologia… coses que influiran en la vida d'aquests dos personatges.


Diumenge 12 de maig a les 18h

La Laguna Teatre de Sils 

presenta "TOC-TOC"

Set personatges amb Trastorn Obsessiu Compulsiu (TOC) coincideixen a la consulta d'una eminència en psiquiatria amb l'objectiu de resoldre els seus problemes. Cada un d'ells té un TOC particular i diferent del dels altres personatges. El psiquiatra no arriba mai a la consulta i seran ells mateixos els que hauran d'analitzar els seus respectius trastorns i ajudar-se mútuament, cosa que acabarà en una teràpia de grup que tindrà unes conseqüències delirants i sorprenents…


Diumenge 26 de maig a les 18h

 La Companyia LaBlaTac de Barcelona 

 presenta "Si no hi hagués demà"

Un musical, escrit per Marc Buxeres i Pau Serrallonga, que ens presenta les vivències de cinc alumnes: en Màrius, la Nina, la Berta, la Paula i el Dani. Les seves angoixes, les pors, els dubtes, les esperances i els conflictes que viuen i que, malauradament, continuen vigents, remouen l'espectador per fer-lo despertar i confiar que un món diferent és possible, que l'art és una eina poderosa per intentar posar fi a un sistema opressor i caduc.


I en acabar l'espectacle us convidem a celebrar el final de temporada amb una copa de cava!!!

Diumenge 2 de juny de 2024 a les 19h al Teatre Pere Serrat, cloenda de la temporada 23-24 d'AOlot amb "Bambola Cabaret"

La BAMBOLA neix del desig irrefrenable de reviure l'essència de l'autèntic cabaret. Sentiu el plaer de riure, de la música en directe, l'actuació i la veu en viu.

Tres músics en directe: Piano, Saxo i Guitarra. Cant, claqué, ball, striptease i molta diversió!!!

Un espectacle sorprenent, divertit, sensual i amb un toc naïf. T'ho perdràs?


Dissabte 6 de juliol a les 19h

El Grup de teatre Celobert 

presenta "Venci" (Invencible de Torben Betts)

La recessió ha tocat de ple a l'Emily i l'Oliver que han hagut d'abandonar el seu estil de vida de classe mitjana a Londres i anar a viure a una ciutat més humil al nord d'Anglaterra. La parella, d'esquerres, culta i ben educada, ha convidat els seus veïns l'Alan i la Dawn, una parella local, en un intent de trencar el gel. Oferiran olives, anxoves, marxisme i art abstracte. El xoc entre classes socials, les diferències entre les seves perspectives i el Venci, un gat impertinent i arrogant, compondran un escenari que tindrà conseqüències tant hilarants com tràgiques.