AOlot Programació estable de teatre amateur a Olot
 D'octubre a juny, al teatre Pere Serrat dels Catòlics, teatre amateur de qualitat.
Preu per funció: 10 € Entrades a: Olotcultura.cat

Programació temporada

 2022-2023


Diumenge 18 de setembre a les 12'30h al Centre Catòlic d'Olot

Presentació de la temporada AOLOT 2022/23.

Us convidem a la presentació de la nova temporada AOlot el diumenge 18 de setembre a les 12,30 hores al Centre Catòlic d'Olot. Aquesta temporada, amb la col·laboració del Teatre Principal d'Olot, comencem amb un plat fort: "Terra Baixa. El llop de TV3" dirigida per Àngel Llàcer. Durant l'acte us presentarem les obres programades pels mesos de setembre, octubre, novembre i desembre i coneixereu les propostes que durem a terme des de la Secció Dramàtica del Centre Catòlic. Per acabar l'acte us convidem a un refrigeri i a poder parlar una estona amb els actors de "Terra Baixa" i els de la Secció Dramàtica. AOlot continua amb el mateix objectiu que la temporada passada, de portar a la ciutat d'Olot els grups capdavanters de teatre amateur del nostre país a 10 euros la funció.


23 d'octubre de 2022 a les 18h

La taberna de la Rosita

Qollunaka teatre de Terrassa representa "La taberna de la Rosita" de Ramon Alcaraz

A finals del 1895, en un poble català de pescadors, viuen dos cosins, en Joan i en Carles, companys de jocs des de xics. En Carles, ric, fill d'un "americanu" és cridat a files. Tots dos, des de petits, han crescut enamorats de la Marina, la filla de la Rosita, la tavernera del poble.

Un triangle amorós, amb la Guerra de Cuba de fons, que ens remunta a èpoques pretèrites no tan llunyanes. Les guerres, quan s'acaben, deixen víctimes, les que van morir, les ferides i les que sempre patiran les conseqüències de l'odi.

Repartiment: Ona Martínez, José Carlos Muñoz, Cristian Ortiz, Joan Martínez, Gorka Ricomà, Ester Batlló, Conxita López, Ángeles Cano, Eva Garcia, Jordi Serra / Sergi Guillemot, Josep Manel Martínez, Marc Gubert, Miquel Escoda i Eduard Garcia
Músics: Ramon Alcaraz, Martín Cáceres i Queralt Serra
Direcció: Josep Manel Martínez
Direcció musical: Ramon Alcaraz


13 de novembre de 2022 a les 18h

Alba o el jardí de les delícies

Grup de teatre Esplais de Castelló d'Empúries representa " Alba o el jardí de les delícies" de Marc Artigau

Una professora universitària jubilada experta en art decideix comprar-se un sistema d'intel·ligència artificial que li ofereixi companyia.

L'obra planteja qüestions sobre l'era digital que cada cop és més present a les nostres vides: quins en són els reptes? Com es viurà l'amor, l'amistat, el coneixement, el sexe...?

Repartiment: Àngels Puig, Dolors Costa, Constantí Fontclara i Joan Puigdevall
Disseny de vestuari i confecció: Mia Fontclara
Disseny Gràfic Mia Fontclara
Escenografia i Atrezzo: Joan Puigdevall
Equip llum i de so: Rocktail
Direcció: MRosa Oliveras i la col·laboració d' Helena Compte


3 de desembre de 2022 a les 18h

Sense llençols

Entrellaçats Cia d'arts escèniques representa "Sense llençols" sobre els textos d'Òscar Solé

Sense Llençols és un espectacle que parla de sexe. Així, tal com raja! Un espectacle dirigit al públic adult per gaudir de diferents situacions on es parla de sexe. Com el vivim? Com en parlem? Com el sentim? Com el somiem? Històries curtes i entrellaçades creades per provocar i pujar la temperatura dels espectadors. No ensenyem res, ho sentim molt! Però no ens cal... La imaginació és l'arma més poderosa.

Els personatges d'aquests relats són individus anònims. Un veí, un company de feina, un familiar... L'espectador se sent identificat amb situacions tan estranyes i sorprenents que mai haurà pensat que el sexe es respira en qualsevol moment del nostre dia a dia. De fet, tota excusa és bona perquè neixi la flama... Relats plens de passió amb tocs còmics i dramàtics amb un xic de música idònia per relaxar a tothom, perquè quan més relaxats estem... millor entra la cosa!

Més de 3.000 espectadors ja han gaudit de l'espectacle.

I tu, què esperes?  

Repartiment: Sergi Torrents, Encarna Laínez, Anna Fortuny,  Òscar Solé, Josep M. Piñol, Roser Martínez,  Cristina Masdeu i Juli Gens

Direcció: Vicenç Cañón / Encarna Laínez