AOlot Programació estable de teatre amateur a Olot
 D'octubre a juny, al teatre Pere Serrat dels Catòlics, teatre amateur de qualitat.
Preu per funció: 10 € Entrades a: Olotcultura.cat

Programació temporada

 2022-2023


3 de desembre de 2022 a les 18h

Sense llençols

Entrellaçats Cia d'arts escèniques representa "Sense llençols" sobre els textos d'Òscar Solé

Sense Llençols és un espectacle que parla de sexe. Així, tal com raja! Un espectacle dirigit al públic adult per gaudir de diferents situacions on es parla de sexe. Com el vivim? Com en parlem? Com el sentim? Com el somiem? Històries curtes i entrellaçades creades per provocar i pujar la temperatura dels espectadors. No ensenyem res, ho sentim molt! Però no ens cal... La imaginació és l'arma més poderosa.

Els personatges d'aquests relats són individus anònims. Un veí, un company de feina, un familiar... L'espectador se sent identificat amb situacions tan estranyes i sorprenents que mai haurà pensat que el sexe es respira en qualsevol moment del nostre dia a dia. De fet, tota excusa és bona perquè neixi la flama... Relats plens de passió amb tocs còmics i dramàtics amb un xic de música idònia per relaxar a tothom, perquè quan més relaxats estem... millor entra la cosa!

Més de 3.000 espectadors ja han gaudit de l'espectacle.

I tu, què esperes?  

Repartiment: Sergi Torrents, Encarna Laínez, Anna Fortuny,  Òscar Solé, Josep M. Piñol, Roser Martínez,  Cristina Masdeu i Juli Gens

Direcció: Vicenç Cañón / Encarna Laínez