Noticies AOlot

Cloenda de la temporada 2023-2024 d'AOlot

El diumenge 2 de juny de 2024 tingué lloc la festa de cloenda de la temporada 23-24 d'AOlot amb l'actuació de La BAMBOLA CABARET i amb tot el públic assistent vàrem brindar per l'èxit de la temporada.


Presentació de la temporada 2023-2024 d'AOlot

Avançament temporada 2023-2024 d'AOlot.


Cloenda de la temporada 2022-2023


 Presentació de la programació estable de teatre amateur AOlot temporada 2022/23.

Us convidem a la presentació de la nova temporada AOlot el diumenge 18 de setembre a les 12,30 hores al Centre Catòlic d'Olot. Aquesta temporada, amb la col·laboració del Teatre Principal d'Olot, comencem amb un plat fort: "Terra Baixa. El llop de TV3" dirigida per Àngel Llàcer. Durant l'acte us presentarem les obres programades pels mesos d'octubre, novembre i desembre i coneixereu les propostes que durem a terme des de la Secció Dramàtica del Centre Catòlic. Per acabar l'acte us convidem a un refrigeri i a poder parlar una estona amb els actors de "Terra Baixa" i els de la Secció Dramàtica. AOlot continua amb el mateix objectiu que la temporada passada, de portar a la ciutat d'Olot els grups capdavanters de teatre amateur del nostre país a 10 euros la funció.


Cloenda de la temporada 2021/22 d'AOlot.

 Volem celebrar amb tots vosaltres la cloenda de la temporada 2021/22 d'AOlot, programació estable de teatre amateur a Olot i ara, després d'haver gaudit de la representació que ens han ofert la companyia Inestable Ceretana de Puigcerdà, arriba el moment de fer balanç.

Més de mig miler d'espectadors ens han acompanyat aquesta primera temporada i per aquest públic fidel va el nostre més sincer agraïment, ja que sense la seva presència aquesta programació no tindria sentit. El nostre objectiu ha estat, per una banda, portar un cop al mes teatre amateur de qualitat a la nostra ciutat, i per l'altre i molt important, que ningú quedés exclòs de la cultura teatral per culpa del preu de les entrades; per això tots els espectacles que programem són a 10 euros l'entrada; i penseu que alguns dels muntatges programats superen amb escreix la recaptació de les entrades, per això comptem amb la inestimable ajuda de les entitats i empreses que també han fet seu aquest projecte. Per tant, ara és també el moment d'agrair a l'Ajuntament d'Olot i molt especialment a l'alcalde de la ciutat Sr. Josep Berga, al Teatre Principal d'Olot amb la Tena Busquets al capdavant, al Centre d'Iniciatives Turístiques, a la Federació de Teatre Amateur de les comarques Gironines, la revista La Comarca, a Ràdio Olot i a la copisteria OlotSystem el seu ajut inestimable per poder portar a bon port aquesta primera edició d'AOlot.

Ha estat un any marcat per la pandèmia i que ha afectat tant a espectadors com actors. Hem hagut de reprogramar dues obres i superar les limitacions d'aforament al principi de temporada; així i tot, ha estat un èxit de públic. S'han programat set obres de gran qualitat, tal com han pogut constatar els espectadors, molts d'ells ja assidus a la programació AOlot.

I per descomptat també volem fer esment als grups que han actuat, demostrant que el teatre amateur és un teatre d'altíssima qualitat i que no res a desmerèixer del que es fa professionalment.

I a partir d'ara ja ens posem a treballar per preparar la temporada 2022/23, amb noves propostes de teatre amateur de qualitat i com sempre a 10 euros l'entrada; volem que la cultura estigui a l'abast de tot-hom.

Us emplacem pel diumenge 18 de setembre a les 12:30 h quan presentarem la nova temporada 2022/23 d'AOlot, que arrencarà, amb la col·laboració del Teatre Principal d'Olot, amb un plat fort «Terra Baixa. El llop» de la companyia de TV3 dirigida per Àngel Llacer. Durant l'acte us presentarem les obres programades pels mesos de setembre, octubre, novembre i desembre, coneixereu les propostes que durem a terme des de la Secció Dramàtica del Centre Catòlic i podreu parlar una estona amb els actors de "Terra Baixa" i els de la Secció Dramàtica. I per anar fent boca us presentem un petit tast del que ens espera la temporada vinent.

Moltes gràcies per la vostra presència i visca el teatre amateur!


RECULL DE FOTOGRAFIES DE LES REPRESENTACIONS DE AOLOT